Platforma Stage6 de la DivX, video mobil pentru toata lumea!

1.577 ori
<b>Platforma Stage6 de la DivX, video mobil pentru toata lumea!</b>DivX aduce vesti bune pentru utilizatori si pentru producatorii de filme:&nbsp; compania a anuntat lansarea versiunii Beta a unei platforme video care va revolutiona serviciile de video sharing de pe piata. Fiind considerat un experiment promitator,...

DivX aduce vesti bune pentru utilizatori si pentru producatorii de filme:  compania a anuntat lansarea versiunii Beta a unei platforme video care va revolutiona serviciile de video sharing de pe piata.

Fiind considerat un experiment promitator, Stage6 a fost lansat pentru prima oara in august 2006 si a cunoscut numeroase imbunatatiri de atunci. Site-ul are un nou look si mai multe optiuni care fac browsingul extrem de usor pentru orice utilizator. Folosing Stage6, consumatorii pot beneficia de experiente multimedia de tip high definition intr-un mod mai relaxat decat pana acum.

Veti putea fi la curent cu toate canalele preferate, iar creatorii de filme vor avea posibilitatea sa ofere publicului o experienta de o buna calitate vizuala. Astfel va creste si comunitatea asociata brandului acestor creatori de content video. Fisierele de pe Stage6 sunt compatibile cu peste 70 de milioane de aparate electronice ce suporta DivX. Orice calator va putea folosi acest site pentru a se uita la filmul preferat cu ajutorul unui media player portabil integrat in telefonul mobil. Gadgeturile din masini ce suporta Stage6 sunt de asemenea utile, fiind metoda perfecta de relaxare in timp ce va intoarceti de la munca.

DivX Stage6 se anunta a fi un mare concurent pentru YouTube, cel putin la capitolul divertisment si depozitare de content video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×