Allview anunţă reduceri de Black Friday de până la 75% pentru perioada 16-25 noiembrie; Iată ofertele!

1.530 ori
<b>Allview anunţă reduceri de Black Friday de până la 75% pentru perioada 16-25 noiembrie; Iată ofertele!</b>Un nou nume care apare pe lista comercianților ce vor oferi campanii de reduceri cu ocazia Black Friday este și Allview.ro, retailer ce ne-a pregătit promoții foarte interesante. Astfel avem parte de oferte de tip 1+1 gratis, dar și de cadouri

Cel mai nou nume intrat în hora reducerilor şi ofertelor de Black Friday este Allview. Compania braşoveană va oferi propriile discount-uri între 16 şi 25 noiembrie şi mai multe detalii puteţi afla mai jos.

Totul începe mâine şi pe listă se află telefoane, televizoare, accesorii, cu reduceri de până la 75%. Alte oferte atractive sunt 2 telefoane la preţ de unul, televizoare LED cu ChromeCast şi telefon cadou, plus pachete smart şi accesorii la jumătate de preţ. Va fi o săptămână de foc, când nu o să ştii ce să alegi dintre oferte. Hai să vedem pe rând care sunt propunerile Allview:

Cumper 1 primeşti 2

Această ofertă se aplică în funcţie de stoc, pentru modelele de telefoane Allview P9 Energy Lite, V2 Viper sau Allview X4 Soul Mini.

LED TV cu Chromecast şi telefon cadou

Allview a intrat pe piaţa televizoarelor în această toamnă şi deja face oferte speciale pe baza lor. Astfel, un televizor LED de 43 inch, plus Chromecast şi telefon cadou Allview X3 Soul Style costă doar 1.349 lei. Un model LED TV de 49 inch, tot cu Chromecast şi de această dată cu un Allview X4 Soul Mini costă doar 1.699 lei. Prin intermediul telefonului accesaţi asistentul AVI şi controlaţi TV-ul.

Pachete smart şi accesorii la jumătate de preţ

Oglinzile inteligente cu Smarthome Controller, Health Monitor, Video Call şi Media Player sunt disponibile la preţuri reduse şi în aceeasi perioada toate accesoriile Allview au preturile tăiate la jumătate. Găsiţi mai multe detalii aici, de îndată ce încep promoţiile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×