Allview îţi oferă un voucher de 200 de lei pentru noul său televizor Android; Iată detalii

2.382 ori
<b>Allview îţi oferă un voucher de 200 de lei pentru noul său televizor Android; Iată detalii</b>Vă informam ieri că Allview a lansat o versiune mai compactă a televizoarelor sale inteligente cu Android TV. Azi revenim cu o ofertă foarte bună pentru acelaşi model, care vă aduce un voucher de 200 de lei

Vă informam ieri că Allview a lansat o versiune mai compactă a televizoarelor sale inteligente cu Android TV. Azi revenim cu o ofertă foarte bună pentru acelaşi model, care vă aduce un voucher de 200 de lei.

Allview Android TV 40 inch are acum un voucher de 200 de lei disponibil aici, dacă îl comandaţi intre 13 februarie şi 3 martie 2019. Aceasta este şi perioada de precomandă a produsului. Astfel, televizorul Full HD ajunge de la 1399 lei la 1199 lei după aplicarea voucherului.

Vine cu Android TV 8.0 Oreo, telecomandăcu comandă vocală şi Google Assistant, dar şi sistem audio stereo. Are acustică Dolby, slot CI+ şi este compatibil cu Netflix, YouTube şi o sumedenie de aplicaţii şi jocuri luate din Google Play. Are Chromecast integrat, 8 GB stocare şi 1 GB RAM.

Aduce și port LAN, 2 porturi USB 2 şi 3 HDMI-uri. Panoul său este de tip LED și diagonala este de 40 inch, adică 101 cm. Noi am testat o versiune 4K de televizor Allview aici şi am fost mulţumiţi.

 

 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×