Allview C6 Quad 4G are câștigător! Se numește Trocan Mihai și este din Negreni, județul Argeș

630 ori
<b>Allview C6 Quad 4G are câștigător! Se numește Trocan Mihai și este din Negreni, județul Argeș</b>Allview C6 Quad 4G, unul dintre cele mai accesibile telefoane cu suport 4G de pe piața din România are astăzi un câștigător. Terminalul ne-a fost oferit în teste la final de 2014, a primit recenzie în ianuarie 2015 și azi îi aflați...

Allview C6 Quad 4G, unul dintre cele mai accesibile telefoane cu suport 4G de pe piața din România are astăzi un câștigător. Terminalul ne-a fost oferit în teste la final de 2014, a primit recenzie în ianuarie 2015 și azi îi aflați câștigătorul.

Numele său este Trocan Mihai, din Sat Negreni, Comună Darmănești, județul Argeș. în clipul de mai jos puteți vedea tragerea la sorți și am atașat acestui articol lista cu participanții. Lista a inclus 295 de participanți, iar Allview C6 Quad 4G are la ora actuală un preț de 529 lei la eMAG.ro, în scădere față de prețul de la momentul recenziei sale.

Allview C6 Quad 4G are câștigător! Se numește Trocan Mihai și este din Negreni, județul Argeș

Handsetul are o carcasă solidă, cu textură aderenta și vine cu o baterie de 1800 mAh, care la testul nostru a atins 5 ore și 47 minute de playback video HD, fiind astfel peste Nexus 5, de exemplu. Terminalul are o cameră destul de OK la capitolul foto, mai ales când vine vorba de macro-uri. El folosește o cameră de 5 MP, rulează jocuri cu grafică 3D precum Riptide GP2 și are un ecran luminos, ce a atins un impresionant nivel de 423 LUX.

îl felicitam pe Mihai și vă invităm să participați și la următoarele concursuri Mobilissimo.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×