Iată motivul pentru care Apple ar putea introduce o versiune de 12-inch a tabletei iPad

Autor:  | Publicat în:  Apple 568 ori
<b>Iată motivul pentru care Apple ar putea introduce o versiune de 12-inch a tabletei iPad</b>în timp ce Apple se pregătește pentru lansarea comercială a ceasului inteligent Apple Watch, dispozitiv ce va primi și o versiune specială din aur care va fi păstrată în seifuri pentru siguranță, informație despre care vă informam aici,...

în timp ce Apple se pregătește pentru lansarea comercială a ceasului inteligent Apple Watch, dispozitiv ce va primi și o versiune specială din aur care va fi păstrată în seifuri pentru siguranță, informație despre care vă informam aici, iată că zvonurile vorbesc în continuare despre o posibilă lansarea a unui iPad de 12 inch denumit iPad Pro.

Din câte putem deduce, această nouă tabletă nu va fi destinată consumatorilor obișnuiți, ci mai degrabă angajaților din mediul business, locații în care un astfel de dispozitiv cu ecran de mari dimensiuni este mult mai apreciat.

Câteva indicii cu privire la această tabletă iPad Pro am primit chiar săptămâna trecută când Tim Cook, CEO-ul Apple ne dezvăluia că în acest moment produsele sale sunt utilizate în procente foarte mici în interiorul companiilor, mediu în care sunt preferate dispozitivele Windows cu ecran mare ce sunt văzute ca o extensie a PC-ului.

La ora actuală, tabletele iPad de pe piață sunt folosite ca extensii pentru smartphone de către utilizatorii obișnuiți, dar pentru mediul comercial lucrurile stau puțin diferit. De asemenea, Tim Cook a declarat și faptul că se vede o oportunitate în mediul business, loc în care Apple și-ar putea pune amprenta și schimba modul în care se lucrează. Deși această tabletă este încă la stadiul de zvon, se vehiculează că vom primi la pachet un stylus dedicat, cât și 4 difuzoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×