Allview lansează smartphone-ul dual-sim P6 Life ce vine cu display HD de 5 inch și procesor quad-core

Autor:  | Publicat în:  Allview 4.907 ori
<b>Allview lansează smartphone-ul dual-sim P6 Life ce vine cu display HD de 5 inch și procesor quad-core</b>Astăzi, compania brașoveană Allview anunță lansarea pe piață a unui nou smartphone numit P6 Life. Acesta reușește să aducă la pachet un display IPS de 5 inch, un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, cât și sloturi dual-sim. Allview P6 Life...

Astăzi, compania brașoveană Allview anunță lansarea pe piață a unui nou smartphone numit P6 Life. Acesta reușește să aducă la pachet un display IPS de 5 inch, un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, cât și sloturi dual-sim. Allview P6 Life va fi disponibil începând din luna iunie la un preț recomandat de 849 lei.

Printre specificațiile lui P6 Life se numără un display HD OGS IPS de 5 inch, 1 GB RAM, 8 GB de stocare, un GPU Mali400MP, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED ce poate realiza captură video la rezoluție Full HD, și o cameră foto secundară de 2 megapixeli pentru apeluri video.

Allview P6 Life

Pe partea de conectivitate, noul smartphone Allview beneficiază de Wifi, 3G HSPA+, GPS și Bluetooth 4.0. Telefonul rulează Android 4.2 JellyBean și aduce la pachet o baterie Li-Ion de 1750 mAh ce promite o autonomie de până la 360 minute în modul convorbire 2G. Din punct de vedere al dimensiunilor, aflăm că Allview P6 Life măsoară 145,9 mm în lungime, 73,2 mm în lățime și doar 8.9 mm în grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×