Allview anunță lansarea smartphone-ului P7 Pro; vine cu dotări mid-range și display HD de 5 inch

1.322 ori
<b>Allview anunță lansarea smartphone-ului P7 Pro; vine cu dotări mid-range și display HD de 5 inch</b>În portofoliul de produse Allview debutează de astăzi și smartphone-ul P7 Pro - un terminal din zona mid-range ce poate fi achiziționat la precomandă pentru suma de 699 lei. Printre dotările aduse la pachet avem un display HD de 5 inch, un procesor

Astăzi, Allview anunță lansarea unui nou smartphone din zona mid-range - model numit P7 Pro și prezentat în cadrul imaginilor de mai jos. Terminalul de față adoptă o carcasă cu ramă metalică și spate ușor rotunjit cu scopul de a oferi un grip mai bun la utilizarea cu o singură mână. Avem și o textură specială pentru panoul spate, iar display-ul de 5 inch cu rezoluție HD este protejat de soluția Asahi Glass.

Allview P7 Pro

Printre dotările sale hardware se află un procesor quad-core de 1.3 GHz, un chip de 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB. Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus, bliț LED și suport pentru captură video 1080p, respectiv un senzor frontal de 5 megapixeli pentru fotografiile de tip selfie (fiind oferite alături și numeroase efecte și funcții de înfrumusețare).

Allview P7 Pro

Allview P7 Pro dispune de o baterie de 2300 mAh, iar printre elementele de conectivitate disponibile avem următoarele: port microUSB v2.0, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, 4G LTE Cat.4 (FDD-LTE 2600 MHz) și suport pentru două cartele micro-SIM. Acest telefon cântărește 165 grame, măsoară 9 mm în grosime, și este disponibil de astăzi la precomandă pentru suma de 699 lei în două variante de culoare: negru și auriu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×