Allview P6 Pro va sosi cu o baterie de 3140 mAh și cu tehnologia de încărcare rapidă; iată teaserul cu numărul 3

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.027 ori
<b>Allview P6 Pro va sosi cu o baterie de 3140 mAh și cu tehnologia de încărcare rapidă; iată teaserul cu numărul 3</b>Iată că astăzi &icirc;n inbox-ul nostru tocmai ce poposește cel de-al 3-lea teaser pentru smartphone-ul Allview P6 Pro, device ce ar putea fi anunțat c&acirc;t de cur&acirc;nd. Informația pe care compania brașoveană ne-o dezvăluie astăzi, este...

Iată că astăzi în inbox-ul nostru tocmai ce poposește cel de-al 3-lea teaser pentru smartphone-ul Allview P6 Pro, device ce ar putea fi anunțat cât de curând. Informația pe care compania brașoveană ne-o dezvăluie astăzi, este cea care face referire la capacitatea bateriei de pe acest nou model.

Ei bine, aflați că Allview P6 Pro va adopta o baterie Sony de 3140 mAh, unitate ce beneficiază și de tehnologia de încărcare rapidă. Potrivit detaliilor din teaser-ul de mai sus, se pare că P6 Pro se va încărca complet de la 0 la 100% într-un interval de sub 2 ore.

Din câte am descoperit anterior, urmează ca Allview P6 Pro să vină la pachet cu un difuzor puternic însoțit de un procesor audio NXP, dar și cu o carcasă slim cu ramă metalică și spate din sticlă. Pe partea hardware, ne putem aștepta la un display de 4.7 - 5 inch, 2 GB RAM și la un procesor octa-core.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×