Meizu MX6 vine cu un încărcător nou la pachet, cu suport pentru încărcare rapidă, la bătaie cu VOOC de pe Oppo R9

1.020 ori
<b>Meizu MX6 vine cu un încărcător nou la pachet, cu suport pentru încărcare rapidă, la bătaie cu VOOC de pe Oppo R9</b>Recent lansatul smartphone Meizu MX6 aduce printre altele și suport pentru tehnologia de încărcare rapidă, acesta având la interiorul carcasei o unitate de 3060 mAh. Vedem astăzi o serie de imagini cu încărcătorul ce ne este oferit la pachet, unul care

Toţi ochii au fost aţintiţi asupra celor de la Oppo la începutul acestui an, când au prezentat încărcarea rapidă VOOC, dar chinezii nu sunt singurii în această zonă a evoluţiei tehnologice. Şi cei de la Meizu au suport pentru încărcare rapidă pe terminalele lor, inclusiv proaspăt anunţatul Meizu MX6.

Incarcator Meizu MX6

Ei nu s-au ferit să îşi compare performanţele de încărcare cu ale lui Oppo R9, faimos pentru tehnologia sa Fast Charge. Încărcătorul lui MX6 are specificaţiile de output după cum urmează: 5V/ 9V/ 12V la 2A, deci diferite faţă de cele ale lui Meizu Pro 6 (5V/ 8V la 3A sau 12V la 2A). Au fost efectuate teste şi cu un încărcător prototip, Meizu UP1220, cu output maxim de 12V şi 2.1A, ajungând şi la 25W.

Incarcator Meizu MX6

Ce remarc eu aici pe lângă toată această discuţie despre volţi, waţi şi amperi e faptul că producătorii chinezii nu se feresc să îşi compare produsele între ei. Dacă mă iau după graficul de mai sus un Meizu MX6 se încarcă puţin mai rapid decât Oppo R9, care după 5 minute de alimentare oferă 2 ore de convorbiri. Reţineţi că vorbim aici de încărcare VOOC, iar Super VOOC va aduce pe viitor o încărcare full de baterie de de 2500 mAh în doar 15 minute.

Incarcator Meizu MX6

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×