Allview S2 Guld, un telefon dual SIM aratos de productie autohtona

6.737 ori
<b>Allview S2 Guld, un telefon dual SIM aratos de productie autohtona</b>Brandul brasovean Allview ne-a obisnuit cu terminale mobile de calitate, cum sunt Allview Sincron M3, Allview M2 Chroma sau Allview M1 Fusion, toate 3 depasite clar de noul Allview S2 Guld, prezent in imaginea de mai jos. Noul handset este cel mai aratos...

Brandul brasovean Allview ne-a obisnuit cu terminale mobile de calitate, cum sunt Allview Sincron M3, Allview M2 Chroma sau Allview M1 Fusion, toate 3 depasite clar de noul Allview S2 Guld, prezent in imaginea de mai jos.

Noul handset este cel mai aratos telefon compact non-touch al companiei, cu un aer serios, dar totodata elegant. Evident, modelul este un dual SIM si se pare ca Allview a ascultat de sfaturile noastre si a inclus in sfarsit un jack audio standard de 3.5 mm printre specificatii, dar si un port mini USB.

Spatiul de stocare al lui S2 Guld poate fi marit cu unui card microSD, iar terminalul impresioneaza placut prin sunetul impecabil, garantat de procesorul de sunet Yamaha Amplifier. Ca "defecte" ale acestui model, putem mentiona lipsa suportului WiFi si 3G, dar la pretul de doar 449 RON, telefonul este perfect cu dotarile sale. Vi-l recomandam daca sunteti in cautarea unui handset cu pret si specificatii rezonabile.

Iata si o galerie de imagini cu noul model si o privire asupra sa, pe pagina producatorului.

s2-guld

allview-s2-guld

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×