Telefonul dual SIM Allview M2 Chroma este acum disponibil; Clarificari in legatura cu un Allview G1 Magic

2.982 ori
<b>Telefonul dual SIM Allview M2 Chroma este acum disponibil; Clarificari in legatura cu un Allview G1 Magic</b>Puteti achizitiona acum 2 noi handseturi sub brand Allview prin intermediul Visual Fan SRL si trebuie sa facem o precizare de la inceput, pentru a evita confuziile. In ciuda denumirii Allview G1 Magic, acest telefon nu este noul HTC Magic, dotat cu...

Puteti achizitiona acum 2 noi handseturi sub brand Allview prin intermediul Visual Fan SRL si trebuie sa facem o precizare de la inceput, pentru a evita confuziile. In ciuda denumirii Allview G1 Magic, acest telefon nu este noul HTC Magic, dotat cu Android, el fiind chiar anuntat inaintea acestuia, deci avem de-a face cu o coincidenta.

Ambele terminale sunt dotate cu 2 locasuri pentru cartele SIM, iar Allview G1 Magic este disponibil la pretul de 719 RON, in vreme ce mai noul Allview M2 Chroma tocmai a fost pus in vanzare in aceasta saptamana la pretul de 389 RON. Terminalul soseste cu radio FM, WAP, GPRS, Bluetooth, display TFT de 2 inchi, slot pentru carduri microSD, o camera QVGA si MP3/MP4 player. Mai multe detalii despre M2 Chroma aici.

G1 Magic

Allview G1 Magic dispune de un ecran TFT de 2.4 inchi, un display secundar cu functie Magic Touch, memorie interna de 128 MB, SRAM de 32 MB, slot pentru carduri microSD, camera de 2 megapixeli, MP3 player, email, Bluetooth cu A2DP, Java si player video. Mai multe detalii si despre G1 Magic aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×