Allview V1 Viper S4G are câștigător la Mobilissimo.ro! Numele său este Brândușoiu Andrei

Autor:  | Publicat în:  Concurs 715 ori
<b>Allview V1 Viper S4G are câștigător la Mobilissimo.ro! Numele său este Brândușoiu Andrei</b>Unul dintre cele mai arătoase telefoane Allview testate la Mobilissimo.ro are un câștigător și e vorba aici despre Allview V1 Viper S4G. Am testat handsetul la început de an și după cum v-am promis am introdus comentariile voastre în random.org...

Unul dintre cele mai arătoase telefoane Allview testate la Mobilissimo.ro are un câștigător și e vorba aici despre Allview V1 Viper S4G. Am testat handsetul la început de an și după cum v-am promis am introdus comentariile voastre în random.org si am extras un câștigător al acestui smartphone.

E vorba despre Brândușoiu Andrei, din Vulcan, Hunedoara. Telefonul costă 1099 lei și s-a remarcat la testele noastre prin designul slim și arătos, dar și lucios. Carcasa e ușor alunecoasă, iar bateria să e destul de OK, atingând 5 ore și 19 minute de playback video HD. De remarcat faptul că acesta este un telefon cu suport pentru conectivitate 4G LTE și dotat cu procesor Snapdragon 400.

Allview V1 Viper S4G are câștigător la Mobilissimo.ro! Numele său este Brândușoiu Andrei

El aduce o pereche de căști cu design atractiv și are un ecran de 5 inch HD, ce atinge un destul de bun nivel de 313 LUX la capitolul luminozitate. Acest model are și o cameră frontală special dotată pentru selfie, cu un blitz integrat deasupra ecranului. Am realizat și mostre selfie reusite, după cum ați putut vedea în recenzie. La capitolul performanta acest model stă bine, reușind să ruleze jocuri cu grafică 3D fără pic de probleme.

Vedeți mai jos extragerea video și îl felicităm pe Andrei. La concurs au participat 305 persoane și vă invităm să participați și la următoarele extrageri.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×