LG H959 ar putea fi o versiune de LG G4, telefonul apare În GFXBench cu procesor Snapdragon 810

921 ori
<b>LG H959 ar putea fi o versiune de LG G4, telefonul apare În GFXBench cu procesor Snapdragon 810</b>Un nou telefon misterios, cu numele de cod LG H959 a apărut în baza de date a benchmarkului GFXBench, cu specificații cel puțin interesante. Având în vedere că acest model include un procesor Snapdragon 810, el ar putea fi de fapt LG G4. &nbsp;...

Un nou telefon misterios, cu numele de cod LG H959 a apărut în baza de date a benchmarkului GFXBench, cu specificații cel puțin interesante. Având în vedere că acest model include un procesor Snapdragon 810, el ar putea fi de fapt LG G4.

Handsetul apare cu procesorul 8 core 64 bit celebru de la Qualcomm, cel atât de controversat în aceste zile. Vă reamintesc că la ultima verificare, LG G4 nu sosea la MWC 2015, ci urma să fie lansat ulterior. Telefonul rulează Android 5.0.1, include un display de 5.5 inch Full HD, 2 GB RAM și 16 GB stocare. El mai vine și cu o cameră principală de 12 MP și una frontală de 2 MP.

De remarcat faptul că dotările sunt oarecum dezamăgitoare pentru un flagship, dar mai avem 2 teorii aici. Fie LG va lansa G4 în două versiuni, una cu ecran Full HD și 2 GB RAM și una Quad HD cu mai mult RAM, fie e vorba aici despre un LG G Pro de nouă generație. Care teorie vi se pare mai plauzibilă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×