Allview X1 Xtreme Mini disponibil și prin intermediul eMAG.ro la prețul de 1.199 lei

1.168 ori
<b>Allview X1 Xtreme Mini disponibil și prin intermediul eMAG.ro la prețul de 1.199 lei</b>Poate unul dintre cele mai frumoase telefoane lansate anul acesta de către Allview pe piața din România, este Allview X1 Xtreme Mini, device ce sosește la un preț relativ bun din punct de vedere al raportului preț-calitate. După ce inițial...

Poate unul dintre cele mai frumoase telefoane lansate anul acesta de către Allview pe piața din România, este Allview X1 Xtreme Mini, device ce sosește la un preț relativ bun din punct de vedere al raportului preț-calitate. După ce inițial telefonul era vândut doar pe allview.ro, iată că acum acesta este disponibil și prin eMAG.ro și e la reducere cu 100 de lei față de prețul inițial.

Allview X1 Xtreme Mini beneficiază de un display Full HD IPS OGS de 4.7 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2.15 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, conectivitate 3G, o baterie de 2.200 mAh și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED.

Allview X1 Xtreme Mini disponibil și prin intermediul eMAG.ro la prețul de 1.199 lei

De asemenea, acest device ne impresionează foarte plăcut și la capitolul cameră frontală unde avem la dispoziție un senzor de 4 megapixeli cu tehnologia Ultrapixel pe care am întâlnit-o și în cazul lui HTC One (M7)/(M8). Prețul lui Allview X1 Xtreme Mini este acum de 1.199 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×