Stylus-ul LG G Pen se afișează Într-o primă imagine pe web; aflăm și noi detalii despre LG G4

1.182 ori
<b>Stylus-ul LG G Pen se afișează Într-o primă imagine pe web; aflăm și noi detalii despre LG G4</b>După cum știți, de curând compania sud-coreeană LG a primit un nou brevet trademark pentru denumirea G Pen, nume care cel mai probabil se referă la un stylus. Astăzi prin intermediul unei publicații de origine chineză avem ocazia să vedem cum ar...

După cum știți, de curând compania sud-coreeană LG a primit un nou brevet trademark pentru denumirea G Pen, nume care cel mai probabil se referă la un stylus. Astăzi prin intermediul unei publicații de origine chineză avem ocazia să vedem cum ar putea arăta un astfel de stylus.

Deși ne așteptam ca LG G Pen să fie un stylus similar lui S-Pen (Galaxy Note), se pare că acesta este mai degrabă un pix pentru touchscreen, detaliu pe care îl putem remarca și din fotografia de sus. Desigur, imaginea în cauză ne-ar putea prezenta doar un stylus de tip pix obișnuit pe care a fost aplicat logo-ul LG.

Stylus-ul LG G Pen se afișează Într-o primă imagine pe web; aflăm și noi detalii despre LG G4

Pe lângă detaliile legate de acest stylus, aflăm și noi informații despre flagship-ul LG G4, terminal care ar putea sosi cu un display QHD de 5.3 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 pe 64-bit, 4 GB memorie RAM, 32 sau 64 GB spațiu de stocare și un slot pentru carduri microSD.

De asemenea, zvonurile vorbesc și despre o cameră foto de 20.7 megapixeli cu OIS, o baterie de 3.500 mAh și despre o carcasă cu ramă metalică. Dacă într-adevăr se va confirma această diagonală de 5.3 inch, ne-am putea aștepta ca cei de la LG să lanseze pe piață un nou phablet de top, și aceasta să fie o diferențiere între cele două produse. Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×