Allview X2 Xtreme vine la pachet cu o funcție de criptare a datelor și a fișierelor multimedia (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.709 ori
<b>Allview X2 Xtreme vine la pachet cu o funcție de criptare a datelor și a fișierelor multimedia (Video)</b>Deși mulți dintre voi nu cunosc acest lucru, noul smartphone Allview X2 Xtreme vine la pachet cu o funcție de criptare a datelor numită Encript. După cum vă puteți da seama, aceast funcție ne permite setarea pe privat a documentelor, mesajelor și...

Deși mulți dintre voi nu cunosc acest lucru, noul smartphone Allview X2 Xtreme vine la pachet cu o funcție de criptare a datelor numită Encript. După cum vă puteți da seama, aceast funcție ne permite setarea pe privat a documentelor, mesajelor și a altor fișiere ce sunt stocate în memoria telefonului.

Acestea pot fi accesate ulterior prin intermediul deblocării prin amprenta utilizatorului, sau printr-un cod prestabilit. Astfel, pentru protecția datelor de pe device, X2 Xtreme ne pune la dispoziție un scanner de amprente situat pe spate chiar sub modulul camerei foto.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, acest model ne oferă un display Quad HD de 6 inch, procesor octa-core Mediatek Helio X10 de 2.0 GHz pe 64-bit, 3 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Avem la dispoziție o cameră foto de 24 megapixeli, cât și o baterie de 3.500 mAh. X2 Xtreme este disponibil la pre-comandă pe site-ul allview.ro la un preț de 2.199 lei.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×