Amazon Fire Phone primește o reducere de 74% în UK; costă doar 620 lei acum

1.589 ori
<b>Amazon Fire Phone primește o reducere de 74% în UK; costă doar 620 lei acum</b>Un telefon pe care l-am primit anul acesta &icirc;n teste a fost și Amazon Fire Phone, device ce nu a impresionat prea tare &icirc;n ciuda efectelor 3D afișate pe ecranul de 4.7 inch. &Icirc;ncă de la debutul său, publicul nu a fost prea...

Un telefon pe care l-am primit anul acesta în teste a fost și Amazon Fire Phone, device ce nu a impresionat prea tare în ciuda efectelor 3D afișate pe ecranul de 4.7 inch. Încă de la debutul său, publicul nu a fost prea încântat de dotările sale tehnice și nici de prețul destul de ridicat afișate la abonament.

Iată că astăzi, la fix un an de la debutul său, Amazon Fire Phone are parte de o reducere importantă prin intermediul Amazon UK. Mai precis, atât varianta de 32, cât și cea de 64 GBcostă acum doar 99 lire, preț afișat în cazul unor modele blocate în rețeaua O2. Din câte puteți vedea și mai sus, reducerea este una uriașă de 74% (preț vechi - 379 lire).

Pe partea de specificații tehnice, acest model ne aduce un panou HD de 4.7 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu OIS. Puteți afla mai multe despre acest device din cadrul recenziei ce poate fi găsită aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×