Allview X3 Soul va sosi cu o cameră foto de top; focalizare în 0.1 secunde și fotografii la rezoluție de 64 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Allview 983 ori
<b>Allview X3 Soul va sosi cu o cameră foto de top; focalizare în 0.1 secunde și fotografii la rezoluție de 64 megapixeli</b>Cu smartphone-ul P8 Energy Mini tocmai lansat, Allview se pregătește iată de anunțul unui alt smartphone la fel de interesant. De această dată focusul va fi pus mai degrabă pe camera foto, și mai puțin pe capitolul autonomie. Detalii despre noul...

Cu smartphone-ul P8 Energy Mini tocmai lansat, Allview se pregătește iată de anunțul unui alt smartphone la fel de interesant. De această dată focusul va fi pus mai degrabă pe camera foto, și mai puțin pe capitolul autonomie. Detalii despre noul model numit X3 Soul ni se prezintă chiar astăzi prin intermediul unui teaser.

Din această imagine teaser avem ocazia să aflăm și câteva dintre funcțiile pe care acest senzor ni le va oferi. Camera foto adusă aici va putea focaliza subiecții în doar 0.1 secunde, oferind totodată și funcția Super Zoom, respectiv Super Photo prin care putem realiza fotografii la o rezoluție de 64 megapixeli.

Totodată, obiectivul dispozitivului va oferi o deschidere f/2.0, lucru ce este sinonim cu fotografii de calitate în condiții low-light. Din teaserul anterior aflam că X3 Soul va fi un model ultra-subțire realizat dintr-un corp metalic uni-body.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×