Amazon lansează un serviciu de streaming de muzică nelimitat pentru utilizatorii Prime

614 ori
<b>Amazon lansează un serviciu de streaming de muzică nelimitat pentru utilizatorii Prime</b>în cursul zilei de astăzi, cei de la Amazon au făcut un anunț cu privire la lansarea pe piață a serviciului Prime Music prin care utilizatorii vor beneficia de streaming audio gratuit. Astfel, cei de la Amazon speră ca prin acest nou serviciu să...

în cursul zilei de astăzi, cei de la Amazon au făcut un anunț cu privire la lansarea pe piață a serviciului Prime Music prin care utilizatorii vor beneficia de streaming audio gratuit. Astfel, cei de la Amazon speră ca prin acest nou serviciu să concureze direct cu altele similare, cum ar fi Spotify.

Cu toate acestea, aflăm că Prime Music va fi disponibil doar pentru acei utilizatori care au plătit taxa de acces pentru Amazon Prime. Ni se aduce la cunoștiință și faptul că Amazon Prime Music nu va include melodii lansate de curând, pentru început fiind disponibil doar un mic pachet de melodii.

De asemenea, Amazon are în plan lansarea de aplicații Prime Music cu suport pentru Kindle Fire, iOS, Android, PC și Mac. Deși acest serviciu va oferi suport nelimitat pentru playback offline, aplicațiile încă nu sunt disponibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×