Google I/O 2014 primește o aplicație pentru Android, include streaming live pentru keynote și sesiuni

953 ori
<b>Google I/O 2014 primește o aplicație pentru Android, include streaming live pentru keynote și sesiuni</b>Google I/O 2014 debutează pe 25 iunie și e posibil să marcheze lansarea tabletei Nexus 8, a telefonului Nexus 6 și a noului Android Lollypop, dacă avem noroc. în cel mai rău caz, vom vedea doar un Android nou și atât... dar pentru toate...

Google I/O 2014 debutează pe 25 iunie și e posibil să marcheze lansarea tabletei Nexus 8, a telefonului Nexus 6 și a noului Android Lollypop, dacă avem noroc. în cel mai rău caz, vom vedea doar un Android nou și atât... dar pentru toate lansările și discursurile avem acum o aplicație specială pe Android.

Prin intermediul acestei aplicații oficiale veți putea vedea programul de conferințe și detalii legate de vorbitori, subiecte și partenerii evenimentului. Puteți și să adăugați evenimentele la programul vostru și să setați remindere și notificări. Aplicația va oferi streamuri live de la sesiunile destinate programatorilor, dar și de la keynote-ul oficial Google, plus multe alte conferințe.

Google I/O 2014 primește o aplicație pentru Android, include streaming live pentru keynote și sesiuni

Google a inclus și o hartă vectorială a zonei unde are loc I/O, pentru a îi ghida pe participanți în mod eficient. Ca și în cazul WWDC, Google I/O are loc în centrul Moscone din San Francisco, iar aceasta aplicație are și un widget asociat care poate fi pus pe homescreen. în cele din urmă softul include și un stream de postari de pe Google+ legate de conferință. Aplicația se descarcă de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×