Analiza rapida a lui Garmin nuvifone G60 si M20 (Video)

1.678 ori
<b>Analiza rapida a lui Garmin nuvifone G60 si M20 (Video)</b>Susi de la ShinyShiny TV si Tech Digest face o trecere in revista a functiilor noilor telefoane/GPS Garmin nuvifone G60 si M20, pe care le puteti admira in urmatorul clip video: Surprinsi de grosimea celor 2 handseturi, aflam ca in vreme ce veti folosi...

Susi de la ShinyShiny TV si Tech Digest face o trecere in revista a functiilor noilor telefoane/GPS Garmin nuvifone G60 si M20, pe care le puteti admira in urmatorul clip video:

Surprinsi de grosimea celor 2 handseturi, aflam ca in vreme ce veti folosi terminalele pentru a naviga, puteti primi apeluri, care va vor fi semnalate intr-un colt al ecranului, fara a perturba procesul navigational si a incurca soferul. In plus, prin intermediul unui serviciu special, telefonul se va conecta la o retea de social networking si va va cauta amicii din lista de contacte din zona, propunandu-le sa se alature retelei, sau intrebandu-i daca s-au ratacit.

De asemenea, ambele telefoane GPS vin cu o harta plina de obiective si puncte de interes, gen restaurante. Nuvifone G60 este un terminal full touchscreen, care suporta un mod de afisare landscape si incorporeaza un accelerometru. Telefonul este bazat pe Linux, iar trecand la M20, acesta este mai atractiv ca look, dar si mai "business", fiind dotat cu Windows Mobile 6.1, un skin mai user-friendly si suport pentru captura video.

[Via: YouTube.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×