Android Marshmallow rulează pe Lumia 525, datorită operei unui hacker (Video)

1.547 ori
<b>Android Marshmallow rulează pe Lumia 525, datorită operei unui hacker (Video)</b>Mai ţineţi minte scăparea aceea de chei Microsoft, care se dovedea o breşă de securitate ce permitea instalarea de alte OS-uri pe device-urile cu Windows? Ei bine, pe lângă vulnerabilităţi ea a uşurat şi procesul de instalare a lui Android pe modele Lumia

Mai ţineţi minte scăparea aceea de chei Microsoft, care se dovedea o breşă de securitate ce permitea instalarea de alte OS-uri pe device-urile cu Windows? Ei bine, pe lângă vulnerabilităţi ea a uşurat şi procesul de instalare a lui Android pe modele Lumia. Iar hackerii au reuşit portari precum cea de mai jos.

Hackerul Triszka Balázs ne prezintă in clipul video din acest articol Android Marshmallow rulând pe telefonul entry level Lumia 525. E drept că nu e clar încă dacă el foloseşte acel exploit de mai sus sau altul, mai ales că el ar fi scris că a găsit un exploit "reset vector special pentru terminalele cu procesor Snapdragon S4". Dezvoltatorul a ţinut să menţioneze şi că a fost greu ca toate driverele să fie puse în funcţiune.

Se pare că numai funcţionarea ecranului a avut nevoie de câteva luni de muncă si teste, pe modele ca Lumia 520 sau 525. Un developer preview va sosi în următoarele săptămâni, cu un tutorial pentru pasionaţii de portari de gen. Din câte vedem în clip Android rulează destul de fluid pe acest terminal, fără vreun "sughiţ" major. E drept că există totuşi lag în anumite zone ale meniurilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×