Surpriză plăcută: Android 10 ar putea ajunge pe Galaxy S8, cu One UI 2.0

4.560 ori
<b>Surpriză plăcută: Android 10 ar putea ajunge pe Galaxy S8, cu One UI 2.0</b>Samsung nu avea cea mai bună reputație când vine vorba de actualizări Android oferite la timp, cel puțin până la One UI și Android Pie. Parcă acolo au început să se miște mai OK lucrurile, iar acum avem și o surpriză

Samsung nu avea cea mai bună reputație când vine vorba de actualizări Android oferite la timp, cel puțin până la One UI și Android Pie. Parcă acolo au început să se miște mai OK lucrurile, iar acum avem și o surpriză: am putea vedea Android 10 și One UI 2.0 pe Galaxy S8.

În general Samsung și mai toate companiile mari tech oferă actualizări pe parcursul a doi ani pentru un terminal mobil. Galaxy S8 a debutat în 2017, cu Android 7.0 la bord și deja și-a consumat doză de update-uri cu Android 8.0 și 9.0. Teoretic nu ar trebui să primească Android 10, dar practic s-ar putea întâmpla și asta.

Galaxy S8 a primit Android 8.0 în februarie 2018 și Android 9.0 în februarie 2019, iar telefonul nu face parte din programul beta pentru noul release software. Cei de la Windows United au descoperit că Samsung ar lucra la o actualizare și pentru acest handset. Cineva a luat legătură cu un reprezentant Samsung de la Serviciu Clienți, care a răspuns că S8 e în cărți pentru actualizarea la Android 10.

Evident asta nu înseamnă mare lucru, pentru că angajații de la Serviciu Clienți au mai dat informații eronate în trecut, dar un sâmbure de speranță există. Android 10 ar aduce și One UI 2.0 pe telefon, care vine cu un lockscreen mai lizibil, design nou pentru notificări și un Dark Mode evoluat.

Android 10 include și noul Digital Wellbeing, sistem mai bun de navigare (în stil iOS) și management nou de permisiuni și notificări. Ca hardware Galaxy S8 ar "duce" Android 10, deci nu văd de ce nu l-ar primi. Între timp avem Android 10 și One UI 2.0 în beta pe Galaxy S10 și Note 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×