Samsung Galaxy A50s primeşte actualizarea la Android 10 şi One UI 2.0; Ce aduce nou?

1.333 ori
<b>Samsung Galaxy A50s primeşte actualizarea la Android 10 şi One UI 2.0; Ce aduce nou?</b>Imediat după ce am aflat că Samsung Galaxy A30 a primit actualizarea la Android 10 şi One UI 2.0 în India, iată că aflăm că şi Galaxy A50s are parte de noul software. Ne surprinde să vedem acest release

Imediat după ce am aflat că Samsung Galaxy A30 a primit actualizarea la Android 10 şi One UI 2.0 în India, iată că aflăm că şi Galaxy A50s are parte de noul software. Ne surprinde să vedem acest release, mai ales în roadmap-ul companiei telefonul apărea gata de actualizare în aprilie.

În plus, aprilie era luna când Samsung estima că toate telefoanele sale midrange din 2019 vor primi acest update. Deocamdată doar Galaxy A50s-ul din Vietnam a primit Android 10 şi e vorba de versiunea software A507FNXXU3BTB2, care include security patch-ul pe februarie. E bizar şi că avem aşa ceva pe Galaxy A50s, dar nu şi pe Galaxy A50, pentru ca au dotări similare, cu mici upgrade-uri de cameră şi trecerea de la CPU Exynos 9610 la Exynos 9611 pe A50s.

Pe acest handset primim o navigare prin gesturi îmbunătăţită, control mai mult asupra intimităţii şi localizării prin Google, dar şi noul Digital Wellbeing. Avem şi un Dark Mode care afectează wallpaper-ul, lizibilitate mai bună în lockscreen, iconuri rearanjate în interfaţa camerei şi cu puţin noroc şi funcţii precum captura video de ecran.

Dacă A50s a primit acest update, e clar şi că Galaxy A50 şi A70 urmează, mai devreme de aprilie. Între timp Sammobile a pus la dispoziţie firmware-ul aferent pentru A50s aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×