Android 2.2 debuteaza pe Samsung Galaxy S de azi... pana la finalul lunii si in tara noastra

2.372 ori
<b>Android 2.2 debuteaza pe Samsung Galaxy S de azi... pana la finalul lunii si in tara noastra</b>Dupa ce aflam ca data finala a lansarii lui Froyo (Android 2.2) pe Samsung Galaxy S este 11 noiembrie, iata ca software-ul soseste chiar de azi pe handseturi, deocamdata doar in Marea Britanie. Aparent, restul Europei va beneficia de actualizare pana la...

Dupa ce aflam ca data finala a lansarii lui Froyo (Android 2.2) pe Samsung Galaxy S este 11 noiembrie, iata ca software-ul soseste chiar de azi pe handseturi, deocamdata doar in Marea Britanie. Aparent, restul Europei va beneficia de actualizare pana la finalul lunii in curs.

Simultan cu Galaxy S, Android 2.2 ar putea debuta si pe Motorola Backflip si probabil si pe alte cateva modele Android. Ideal ar fi ca actualizarile de acest gen sa se incheie pana la sosirea lui Android 2.3. Ce aduce Froyo in plus pe telefoanele Samsung? Cea mai importanta functie este cea de hotspot mobil WiFi, plus suportul pentru Flash 10.1 si posibilitatea de a copia aplicatii pe cardul microSD.

Camera si galeria foto au primit de asemenea imbunatatiri si totul a fost optimizat pentru o experienta mai atractiva. Aparent, Galaxy S ar beneficia si de noua functie Wi-Fi Direct, care permite trimiterea si primirea de fisiere via WiFi, fara a fi nevoie de un hub.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×