Robert Turcescu renunta la scris in favoarea terminalelor mobile (interviu mobilissimo.ro)

2.175 ori
<b>Robert Turcescu renunta la scris in favoarea terminalelor mobile (interviu mobilissimo.ro)</b>Cu ocazia conferintei Vodafone Business Club de ieri de la Timisoara, pe care v-am prezentat-o aici, am avut sansa de a stam de vorba cu Robert Turcescu. Celebrul om de media a tinut un discurs motivational pentru oamenii de afaceri din Timisoara, pe care...

Cu ocazia conferintei Vodafone Business Club de ieri de la Timisoara, pe care v-am prezentat-o aici, am avut sansa de a stam de vorba cu Robert Turcescu. Celebrul om de media a tinut un discurs motivational pentru oamenii de afaceri din Timisoara, pe care vi-l vom prezenta intr-un alt articol, dar deocamdata iata interviul pe care ni l-a acordat:

Cu aceasta ocazie am aflat Robert Turcescu este utilizator de BlackBerry, dar schimba terminalele mobile destul de des si este constient de importanta lor in secolul vitezei. Atat de constient, incat a uitat chiar sa scrie... nu o spunem noi, ci chiar ziaristul, care a descoperit durerile de mana cauzate de... pix, in lipsa unei tastaturi. Ba chiar jurnalistul este utilizator de terminale cu touchscreen, cum ar fi Apple iPad si iPhone.

Turcescu se intreaba chiar daca nu a uitat cum sa se semneze, dar il putem linisti acum ca sunt touchscreen-uri peste tot si putem imita scrisul de mana, fie el si ilizibil. Chiar si cautandu-si talentul de atlet la capitolul caligrafie, omul de media ne-a dedicat si v-a dedicat urmatoare randuri:"Pentru utilizatorii Mobilissimo, cu prietenie 100% din partea lui Robert Turcescu".

Pentru utilizatorii Mobilissimo, cu prietenie 100% din partea lui Robert Turcescu

Pentru utilizatorii Mobilissimo, cu prietenie 100% din partea lui Robert Turcescu

Avand in vedere ca au trecut 15 ani de la ultima scrisoare redactata de omul de presa, va intrebam: de cat timp n-ati mai scris de mana?

O galerie foto de la eveniment gasti pe pagina de Facebook Mobilissimo, unde se afla si acest interviu si alte detalii spumoase de la conferinta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×