Android 6.0 Marshmallow se află în teste pe Samsung Galaxy S6, conform unei scăpări din GeekBench

1.179 ori
<b>Android 6.0 Marshmallow se află în teste pe Samsung Galaxy S6, conform unei scăpări din GeekBench</b>Android 6.0 Marshmallow nu a ajuns &icirc;ncă pe marile flagshipuri Samsung ale acestui an, dar avem dovezi că acel moment se apropie. Spre exemplu benchmarkul GeekBench a listat o versiune internaţională de Galaxy S6 cu Android 6.0.1 la bord. &nbsp;...

Android 6.0 Marshmallow nu a ajuns încă pe marile flagshipuri Samsung ale acestui an, dar avem dovezi că acel moment se apropie. Spre exemplu benchmarkul GeekBench a listat o versiune internaţională de Galaxy S6 cu Android 6.0.1 la bord.

Am văzut cu ceva vreme în urmă un roadmap care menţiona planurile Samsung cu privire la actualizările la Marshmallow pentru modelele sale. La ultima verificare Samsung Galaxy S6 ar fi urmat să primească Android 6.0 Marshmallow în ianuarie, după ce software-ul se afla în teste în decembrie. Iată că acum terminalul flagship Samsung din acest an apare cu acest release la bord.

E vorba despre varianta internaţională deblocată, cunoscută sub numele de cod SM-G920F. Aceasta va fi printre primele care vor primi actualizarea la Marshmallow şi dacă ne luăm după cazurile trecute, probabil Polonia va fi una din primele ţări în care se va confirma noul release. Android 6.0.1 aduce şi câteva noutăţi faţă de versiunea 6.0, printre care şi 200 de noi emoji-uri şi funcţia "Do Not Disturb until".

Vom vedea şi în ce măsură TouchWiz şi experienţa Samsung sunt actualizate. De remarcat si ca rezultatele din benchmark nu au crescut cu mult fata de cele inregistrate la testele noastre cu multe luni in urma.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×