Android Market, acum cu un design nou, În cinstea lui Android 2.3

1.917 ori
<b>Android Market, acum cu un design nou, În cinstea lui Android 2.3</b>De vreme ce Android 2.3 se va lansa peste doar câteva zile odată cu punerea în vânzare a lui Samsung Nexus S, Google a decis să sărbătorească evenimentul înnoindu-se. Astfel, Android Market a primit un nou design și câteva upgrade-uri de...

De vreme ceAndroid 2.3se va lansa peste doar câteva zile odată cu punerea în vânzare a luiSamsung Nexus S, Google a decis să sărbătorească evenimentul înnoindu-se. Astfel, Android Market a primit un nou design și câteva upgrade-uri de funcționalitate.

Noua versiune a magazinului de aplicații este suportată pe handseturile cu Android 1.6 și versiunile ulterioare. Scopul acestei actualizări a lui Android Market este să crească ușurința cu care sunt găsite cele mai bune aplicații și implementarea unei vizualizări tip "carusel". Folosind acest din urmă sistem, utilizatorii vor vedea aplicațiile promovate și vor ajunge imediat în pagina de download.

O problemă importantă a lui Android Market a fost întotdeauna modalitatea de ordonare a conținuturilor sale, plus imprecizia căutărilor. Astfel, se întâmpla destul de des ca o aplicație faimoasă pe care o căutați să fie plasată pe pagina a doua sau treia a rezultatelor căutării, în vreme ce aplicații anonime o depășeau ca întâietate.

Noul Android Market a separat widget-urile și wallpaper-urile (în sfârșit) de restul aplicațiilor, pentru a evita confuziile. De asemenea, magazinul de softuri pentru Android oferă acum informații mai detaliate despre aplicații și note date acestora.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×