HTC Evo Shift 4G fotografiat și pregătit de lansare

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.966 ori
<b>HTC Evo Shift 4G fotografiat și pregătit de lansare</b>Terminalul din imaginea de mai jos este un smartphone despre care am tot auzit în ultima vreme, HTC EVO Shift 4G, care ar trebui să debuteze în curând prin operatorul american Sprint. &nbsp; Ultima oară când aflam informații despre acest handset,...

Terminalul din imaginea de mai jos este un smartphone despre care am tot auzit în ultima vreme,HTC EVO Shift 4G, care ar trebui să debuteze în curând prin operatorul american Sprint.

Ultima oară când aflam informații despre acest handset, existența sa era confirmată de o serie de carcase apărute în oferta unui retailer special pentru acest model. El este cunoscut și drept HTC Knight sau Speedy, dacă sună mai familiar astfel. în plus, ROM-ul său a fost descoperit pe web la un moment dat și handsetul a fost depistat în inventarul digital al celor de la Sprint. De ce alte confirmări mai avem nevoie?

Putem considera acest telefon varianta 4G a lui T-Mobile G2 aka HTC Desire Z aka telefonul care prin overclocking atinge 1.4GHz. Imaginea de mai sus confirmă zvonurile care afirmau că noul HTC nu va suporta apelare video, de vreme ce camera frontală lipsește cu desăvârșire. Suntem curioși cam în cât timp va ajunge și în România acest urmaș al lui HTC Desire Z, de vreme ce acest din urmă model tocmai a debutat în țara noastră cu doar săptămâni în urmă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×