AnTuTu anunţă cele mai performante 10 telefoane pe primul trimestru al acestui an: Xiaomi Mi 5 domină topul

2.028 ori
<b>AnTuTu anunţă cele mai performante 10 telefoane pe primul trimestru al acestui an: Xiaomi Mi 5 domină topul</b>AnTuTu anunță cele mai performante 10 telefoane din primul trimestru al anului 2016, smartphone-ul Xiaomi Mi 5 fiind cel mai puternic model de aici. Telefonul adoptă un chip Snapdragon 820 pe care îl avem și pe alte terminale ca LG G5 sau Galaxy S7

AnTuTu a publicat lista oficială cu cele mai performante 10 telefoane testate în benchmarkul său în primul trimestru al acestui an. S-ar părea că Xiaomi Mi 5 se află pe primul loc în această ierarhie, urmat de Samsung Galaxy S7 Edge şi iPhone 6s.

E drept că distanţa nu e foarte mare între primele 3 clasate, astfel că Xiaomi Mi 5 e listat cu un scor de 136.875 puncte, apoi S7 Edge are 134.599 puncte şi iPhone 6s 133.781 puncte. La mare distanţă, pe locul 4 se află Huawei Mate 8, cu 91.157 puncte. Nu e o întâmplare că Xiaomi Mi 5 se află într-o poziţie fruntaşă, el fiind şi unul dintre cele mai comparate telefoane în această perioadă pe noul site Mobilissimo, ce include tooluri avansate de comparaţie între handseturi.

El se află pe locul 2 după Galaxy S7 Edge la popularitatea comparaţiilor. Mi 5 se bazează pe un procesor Snapdragon 820 şi 4 GB RAM, reţeta pe care am tot întâlnit-o pe flagshipurile de început de an 2016, alternând cu modelele cu CPU Exynos 8890 sau vreun experiment cu 6 GB RAM. Telefonul Xiaomi are avantajul unui ecran Full HD, deci chipsetul său trebuie să mişte mai puţin pixeli decât pe un Galaxy S7 sau S7 Edge.

Şi cu toate acestea telefonul costă doar 500 de dolari...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×