AnTuTu prezintă lista celor mai performante 10 smartphone-uri din trimestrul 3; Galaxy Note 3 pe locul 1!

2.593 ori
<b>AnTuTu prezintă lista celor mai performante 10 smartphone-uri din trimestrul 3; Galaxy Note 3 pe locul 1!</b>în ciuda scandalului cu privire la măsluirea unora dintre rezultatele de teste benchnmark, AnTuTu nu se jenează să pună Samsung Galaxy Note 3 pe locul 3 în topul său. AnTuTu a realizat un top 10 cu terminalele cu scorurile cele mai ridicate din...

în ciuda scandalului cu privire la măsluirea unora dintre rezultatele de teste benchnmark, AnTuTu nu se jenează să pună Samsung Galaxy Note 3 pe locul 1 în topul său. AnTuTu a realizat un top 10 cu terminalele cu scorurile cele mai ridicate din trimestrul 3 al acestui an.

Samsung Galaxy Note 3, device care se află pe masa noastră de teste chiar acum se afla pe locul 1, cu 34.652 puncte. Pe 2 se afla Sony Xperia Z Ultra, mega phabletul de 6.4 inch, cu un scor de 33.654 puncte, iar la mică distanță îl găsim pe cameraphone-ul Sony Xperia Z1. El obține 33.586 puncte. Toate aceste modele sunt dotate cu procesor Snapdragon 800.

AnTuTu prezintă lista celor mai performante 10 smartphone-uri din trimestrul 3; Galaxy Note 3 pe locul 1!

Sunt surprins să îl văd pe LG G2 de abia pe locul 6, de vreme ce el este unul dintre cele mai lăudate smartphone-uri ale momentului. Lista celor de la AnTuTu acoperă terminalele lansate în intervalul iunie-septembrie  și în acest top își face loc și un device cu CPU Tegra 4: Xiaomi Mi3. Galaxy S4 și HTC One încheie topul cu 27.000 și 26.000 de puncte.

Va reuși oare în 2014 un alt producător de chipuri să depășească Qualcomm?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×