Apar primele detalii despre Moto G8 Play; Smartphone cu baterie de 4000 mAh și procesor MediaTek

1.057 ori
<b>Apar primele detalii despre Moto G8 Play; Smartphone cu baterie de 4000 mAh și procesor MediaTek</b>În toiul lansărilor numeroase din zona smartphone apar și vești despre ce noutăți pregătește Motorola în acest segment pentru finalul acestui an sau începutul lui 2020. După cum descoperiți încă din titlu, este vorba despre

În toiul lansărilor numeroase din zona smartphone apar și vești despre ce noutăți pregătește Motorola în acest segment pentru finalul acestui an sau începutul lui 2020. După cum descoperiți încă din titlu, este vorba despre Moto G8 Play, telefon din zona de buget care potrivit celor de la XDA-Developers va sosi cu un display cu aspect 19:9 și rezoluție HD+.

Totodată, descoperirile făcute scot la iveală prezența unui procesor Helio P60 sau Helio P70 la interior și existența a două configurații: 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare. Va avea o baterie cu 1000 mAh mai mare decât cea regăsită pe Moto G7 Play (review Mobilissimo), adică o unitate de 4000 mAh care probabil va oferi și încărcare rapidă.

Moto G8 Play

Vom beneficia și de suport dual-SIM și NFC la pachet, iar ca variante vom avea la dispoziție două culori: Iron și Cosmo. Totodată aflăm că telefonul ar fi primit și certificarea FCC, o schiță extrasă din documente fiind afișată mai sus și dezvăluind prezența unei singure camere foto în spate.

Ecranul ar avea în jur de 6 - 6.2 inch și aflăm că device-ul se va lansa în Brazilia, Asia Pacific, America Latină și Europa. Avem și o idee formată despre design, mai ales la auzul veștii că randările de acum câteva săptămâni pe care vi le-am prezentat aici ar fi fost ale variantei de bază Moto G8. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×