Încă un telefon misterios cu ecran edge to edge apare online, de această dată de la Motorola

715 ori
<b>Încă un telefon misterios cu ecran edge to edge apare online, de această dată de la Motorola</b>Motorola nu e străină de scăpări în ultima vreme, după ce am tot văzând apărând modelele One Action şi One Zoom online. Acum apare încă un terminal, de această dată cu ecran edge to edge şi o identitate încă necunoscută

Motorola nu e străină de scăpări în ultima vreme, după ce am tot văzând apărând modelele One Action şi One Zoom online. Acum apare încă un terminal, de această dată cu ecran edge to edge şi o identitate încă necunoscută. Evan Blass a confirmat că e vorba despre un telefon Motorola, dar nu a oferit detalii în plus.

Motorola

E pentru prima oară când Moto produce un telefon cu ecran fără breton sau vreun decupaj pentru cameră. Misterul planează asupra acestui handset, care nu îşi dezvăluie spatele, zona laterală sau modul în care integrează o cameră selfie. Rămâne totuşi în vigoare bărbia specifică Moto, cu logo-ul companiei pe ea.

Aş fi gata să pariez că este un telefon cu cameră selfie periscop, abordare pe care compania deţinută de Lenovo nu a implementat-o încă. E tot mai populară în ultima vreme şi până şi Huawei a făcut aceasta concesie şi Xiaomi ar pregăti la rândul său ceva de gen. 

Între timp ne pregătim de lansarea unui Motorola One Action cu camera tripla pe 23 august şi a unui Motorola One Zoom/Pro la IFA 2019 cu 4 camere în spate, în modul dreptunghiular.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×