Aparatul foto Nikon D300, gata de lansare?

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.926 ori
<b>Aparatul foto Nikon D300, gata de lansare?</b>Dupa ce am luat ieri contact cu zvonurile in legatura cu un viitor model Nikon D3 DSLR, aflam informatii despre o a doua camera, gata de a fi prezentata chiar azi. Aruncati o privire imaginii de mai sus, care se presupune ca este un fals si veti vedea cum...

Dupa ce am luat ieri contact cu zvonurile in legatura cu un viitor model Nikon D3 DSLR, aflam informatii despre o a doua camera, gata de a fi prezentata chiar azi.

Aruncati o privire imaginii de mai sus, care se presupune ca este un fals si veti vedea cum arata Nikon D300 in viziunea unui artist. Diferenta majora intre acest model si D3 consta in faptul ca senzorul de format DX masoara aproape doua treimi din marimea celui FX prezent la D3. Acest senzor se pare ca este un chip CMOS de 12 megapixeli, dar nu atat de capabil pe cat este cel pe care-l include D3. Viteza cu care noul model va face pozele este mai scazuta, maximul fiind atins la 6 frame-uri pe secunda.

Aceasta se poate mari pana la 8 fps datorita unor accesorii specializate, dar tot nu se compara cu cea de 9 fps a modelului anterior. Cele doua modele comparate mai sus, impart acelasi sistem autofocus, dar D300 va include si unul dintre modurile preferate ale fotografilor: Live View. Multe dintre specificatiile tehnice ale camerei sunt speculatii deocamdata, dar vom afla detalii reale odata cu lansarea oficiala a noului Nikon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×