Guvernul japonez cere socoteala celor de la Nokia pentru bateriile defectuoase

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.262 ori
<b>Guvernul japonez cere socoteala celor de la Nokia pentru bateriile defectuoase</b>Ministerul de Economie, Comert si Industrie din Japonia a impus filialei locale Nokia sa prezinte un raport detaliat in legatura cu incidentele provocate de bateriile Matsushita defectuoase. Aceste unitati Li-ion se pare ca au tendinta de a se incinge,...

Ministerul de Economie, Comert si Industrie din Japonia a impus filialei locale Nokia sa prezinte un raport detaliat in legatura cu incidentele provocate de bateriile Matsushita defectuoase.

Aceste unitati Li-ion se pare ca au tendinta de a se incinge, iar filiala Nokia a fost acuzata ca a raportat problemele bateriilor prea tarziu. Desi ministrul economiei a avut o discutie cu presedintele Nokia Japonia, Tyler McGee, se pare ca va fi totusi nevoie de un raport oficial pentru a clarifica situatia. Va reamintim ca Nokia va retrage de pe piata peste 40 de milioane de baterii, care se pot supraincalzi daca sunt reincarcate de mai mult de 200 sau 300 de ori.

Aceasta actiune de retragere de pe piata este cea mai mare din domeniul electronicelor si speram ca acest record sa nu fie intrecut prea curand. Fiecare filiala a companiei finlandeze va trebui sa raporteze cifre clare cand vine vorba de cazurile de supraincalzire a bateriilor. Procesul de retragere s-a soldat de asemenea cu o scadere de jumatate de miliard de dolari a valorii actiunilor Nokia, la cateva ore dupa dezvaluirea problemelor bateriilor Li-ion.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×