Apeluri nelimitate si SMS-uri la liber cu 119.99 dolari in "tara tuturor posibilitatilor"

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.344 ori
<b>Apeluri nelimitate si SMS-uri la liber cu 119.99 dolari in "tara tuturor posibilitatilor"</b>V-ati saturat de limitari si oferte care va numara minutele gratuite? Atunci ar trebui sa faceti o scurta excursie in SUA pentru a beneficia de noua oferta Sprint Unlimited Access Pack, in cadrul careia cuvantul cheie este "nelimitat". Se pare ca avem...

V-ati saturat de limitari si oferte care va numara minutele gratuite? Atunci ar trebui sa faceti o scurta excursie in SUA pentru a beneficia de noua oferta Sprint Unlimited Access Pack, in cadrul careia cuvantul cheie este "nelimitat".

Se pare ca avem de-a face cu "Sfantul Graal" al planurilor tarifare, prin intermediul caruia cei de la Sprint spera sa isi mareasca numarul de clienti. Terminalul Helio aflat in oferta Sprint soseste cu un abonament nelimitat, care va costa doar 99 de dolari pe luna. Intre timp, restul operatorilor ofera doar portiuni ale abonamentelor in regim nelimitat, fie SMS-uri, fie apeluri in retea.

Sprint este primul dintre cei 4 giganti nationali care se porneste o astfel de initiativa. Pentru doar 119.99 dolari pe luna beneficiati de apeluri nelimitate, SMS-uri, web, email, picture mail, dar din pacate MMS-urile nu sunt mentionate. Planul tarifar este disponibil incepand cu luna curenta, dar conform celor de la engadgetmobile oferta este limitata deocamdata la 4 zone din SUA: San Francisco, Philadelphia, Tampa si Minneapolis-St. Paul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×