iPhone ucide Motorola?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.483 ori
<b>iPhone ucide Motorola?</b>Va informam cu cateva zile in urma ca este foarte posibil ca Motorola sa renunte la industria mobila, reorientandu-se, din cauza pierderilor din ultimul an. Intrebarea care se pune este: "a avut iPhone de-a face cu decaderea companiei?". Raspunsul, in...

Va informam cu cateva zile in urma ca este foarte posibil ca Motorola sa renunte la industria mobila, reorientandu-se, din cauza pierderilor din ultimul an. Intrebarea care se pune este: "a avut iPhone de-a face cu decaderea companiei?". Raspunsul, in urmatoarele randuri.

Analistii infirma aceasta speculatie, afirmand ca problemele celor de la Motorola au inceput cu mult inainte ca Apple sa intre in atentia publicului in 2007. Aceiasi specialisti au descoperit problema celor de la Motorola, care pare consta in lipsa factorului de "coolness" al telefoanelor lor, insipide de la modelul Razr incoace. Evident, un iPhone este inca destul de "cool" si destul de tentant incat sa "scufunde" vanzarile de terminale Motorola cu 33% in 2007.

Expertii sugereaza celor de la Motorola o revigorare a brandului, prin colaborari cu case de moda, luand exemplul celor de la LG sau Samsung. S-a pus chiar problema abordarii echipei de design de la Nokia, pentru cateva "sfaturi". Daca va imaginati ca singura problema a producatorului este designul, va inselati, de vreme ce Motorola are nevoie de o interfata inovativa si de tehnologii noi. Rokr E8 pare a fi pe calea cea buna deocamdata, dar compania ar putea fi salvata de catre terminalul E8, care va sosi in magazine din luna martie, fiind dotat cu tehnologia inovatoare ModeShift, despre care va vorbeam intr-un articol anterior.

Oricat de mult ar critica expertii aceasta companie, la finalul analizei lor, specialistii au mentionat faptul ca piata telefoniei mobile nu ar mai la fel fara Motorola, subliniind importanta brandului si a acestei companii cu renume in topul jucatorilor acestei industrii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×