Aplicațiile iOS și Android vor ajunge într-un mod mai simplu pe Windows 10

Autor:  | Publicat în:  Windows 1.434 ori
<b>Aplicațiile iOS și Android vor ajunge într-un mod mai simplu pe Windows 10</b>Pe l&acirc;ngă funcția Continuum și Holo Lens, evenimentul din cadrul Build 2015 de aseară a cuprins și anunțul Microsoft cu privire la modalitatea găsită pentru popularea magazinului de aplicații Windows 10. Aflăm că Microsoft le va oferi...

Pe lângă funcția Continuum și Holo Lens, evenimentul din cadrul Build 2015 de aseară a cuprins și anunțul Microsoft cu privire la modalitatea găsită pentru popularea magazinului de aplicații Windows 10. Aflăm că Microsoft le va oferi dezvoltatorilor de aplicații iOS și Android posibilitatea de portare a pachetelor software într-un mod ceva mai simplu.

Microsoft va pune la îndemâna acestora două noi kit-uri de dezvoltare pentru portarea aplicațiilor. Astfel, dezvoltatorii de aplicații Android vor avea permisiunea de utilizare a codurilor Java și C++ pe Windows 10, în timp ce dezvoltatorii iOS se vor putea folosi de Objective-C.

Întreaga idee din spatele acestui proces este una foarte simplă, și anume aceea de a aduce aplicații pe Windows 10 mult mai simplu și rapid, munca dezvoltatorilor constând doar în portarea aplicațiilor, și nu reconstruirea lor completă pentru noua platformă. Cum vi se pare această inițiativă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×