VIVO X5 Pro se lasă admirat în noi fotografii; telefonul vine cu port USB Type-C și senzor de amprente

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.835 ori
<b>VIVO X5 Pro se lasă admirat în noi fotografii; telefonul vine cu port USB Type-C și senzor de amprente</b>Chinezii nu &icirc;ncetează să ne uimească din punct de vedere tehnologic, iar Vivo X5 Pro este un nou exemplu de astfel de produs. Deși la prima vedere telefonul &icirc;n cauză pare destul de obișnuit, așa cum am aflat anterior, acesta va aduce un...

Chinezii nu încetează să ne uimească din punct de vedere tehnologic, iar Vivo X5 Pro este un nou exemplu de astfel de produs. Deși la prima vedere telefonul în cauză pare destul de obișnuit, așa cum am aflat anterior, acesta va aduce un senzor de amprente integrat chiar sub logo-ul Vivo de la baza ecranului.

Acest detaliu ne este reconfirmat astăzi de către o publicație chineză ce oferă și câteva fotografii cu device-ul. Vivo X5 Pro aduce un panou 2.5D cu sticlă curbată spre margini, o carcasă foarte subțire din aluminiu, cât și un port USB Type-C, componentă pe care marii jucători de pe piață au decis să nu o adopte pentru moment.

Pe lângă senzorul de amprente amplasat deștept sub logo-ul VIVO, există și posibilitatea ca acest telefon să ofere tehnologia Eye ID (scanner retină), modalitate secundară de deblocare a telefonului.

Din câte am aflat mai acum câteva zile, X5 Pro va aduce un procesor Snapdragon 615, 3 GB memorie RAM, o baterie de 3.500 mAh și o cameră frontală ce va putea realiza selfie-uri la o rezoluție de 50 megapixeli prin alipirea unor fotografii multiple una peste alta. Desigur, telefonul va adopta și tehnologia audio HiFi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×