Apple a prezentat software-ul iPhone OS 3.0

1.140 ori
<b>Apple a prezentat software-ul iPhone OS 3.0</b>Apple a prezentat un nou software pentru iPhone ieri, OS-ul 3.0, acesta sosind cu functii mult-asteptate gen copy-paste, mesagerie imagini si multe, multe altele pe care le veti afla in randurile urmatoare. Producatorul lui iPhone a oferit si...

Apple a prezentat un nou software pentru iPhone ieri, OS-ul 3.0, acesta sosind cu functii mult-asteptate gen copy-paste, mesagerie imagini si multe, multe altele pe care le veti afla in randurile urmatoare.

Producatorul lui iPhone a oferit si developerilor sai software numeroase optiuni pentru viitoarele aplicatii, cum ar fi suportul pentru un tip de abonamente si alerte automate. Dupa cum ne asteptam, in locul lui Steve Jobs a vorbit vicepresedintele segmentului software pentru iPhone, Scott Forstall, care a anuntat ca o versiune nefinisata a softului este deja disponibila pentru developeri de ieri, iar consumatorii vor beneficia de ea la vara.

Utilizatorii de terminale iPhone vor putea descarca upgrade-ul software gratuit, in vreme ce posesorii de iPod Touch vor fi taxati cu 9.95 dolari. Kitul software pentru developeri va veni cu peste 1000 de noi functii de programare, inclusiv capacitate peer-to-peer, o interfata care permite aplicatiilor de pe iPhone sa comunice cu acesoriile acestuia si acces la continuturile muzicale de pe telefon.

Noua platforma software va permite developerilor sa creeze aplicatii care ofera alerte automate, in genul celor care anunta rezultatele sportive si trebuie sa aflati ca aceiasi developeri vor putea oferi abonamente si vinde continuturi prin aplicatiile lor. In cele din urma, Apple a anuntat si o functie de cautare universala, pe numele sau "spotlight", care va cauta si in randul aplicatiilor si functiilor de pe telefon, cum ar fi cele email si iPod.

Sursa: [Reuters.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×