Telefoanele mobile vor putea fi deblocate gratuit in curand, de catre operatori

1.524 ori
<b>Telefoanele mobile vor putea fi deblocate gratuit in curand, de catre operatori</b>Gata cu telefoanele blocate de operatori si care frustreaza cumparatorii imediat dupa achizitie! ANC a ajuns la o intelegere cu 4 dintre operatorii autohtoni de telefonie mobila (Cosmote, Vodafone, Orange, Zapp), in privinta deblocarii benevole a...

Gata cu telefoanele blocate de operatori si care frustreaza cumparatorii imediat dupa achizitie! ANC a ajuns la o intelegere cu 4 dintre operatorii autohtoni de telefonie mobila (Cosmote, Vodafone, Orange, Zapp), in privinta deblocarii benevole a terminalelor, la dorinta clientului.

Telefoanele "codate" in anumite retele vor fi deblocate conform unui cod de bune practici, aplicat de catre companiile romanesti. Acest cod va respecta legislatia ANC, iar handseturile vor putea fi deblocate la cererea utilizatorului, gratuit si doar daca perioada minima de ramanerea in reteaua respectiva a fost respectata.

In cazul in care utilizatorul doreste deblocarea terminalului inainte de expirarea acestei perioade, providerul de servicii de telefonie va efectua deblocarea, respectand conditiile contractului cu respectivul client, ce poate implica achitarea unor taxe sau penalitati. Acestea din urma trebuie aduse la cunostiinta utilizatorului de catre operator, conform legislatiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×