Apple anunţă iPhone 11, cu două camere în spate, noi variante de culoare, acelaşi ecran ca iPhone XR

2.329 ori
<b>Apple anunţă iPhone 11, cu două camere în spate, noi variante de culoare, acelaşi ecran ca iPhone XR</b>A venit şi ziua cea mare, "Revelionul fanilor Apple" aşa cum a fost poreclită ziua de 10 septembrie, când are loc conferinţa Apple. Tot ce aşteptăm s-a concretizat, inclusiv un nou iPhone "ieftin", urmaşul lui iPhone XR. Se numeşte iPhone 11 şi este cu 50

A venit şi ziua cea mare, "Revelionul fanilor Apple" aşa cum a fost poreclită ziua de 10 septembrie, când are loc conferinţa Apple. Tot ce aşteptăm s-a concretizat, inclusiv un nou iPhone "ieftin", urmaşul lui iPhone XR. Se numeşte iPhone 11 şi este cu 50 de dolari mai ieftin decât predecesorul său. Plusează la culori şi la camere, dar are acelaşi ecran ca iPhone XR. Aflaţi ce e nou mai jos.

Design

Design iPhone 11

Telefonul vine cu sticlă în spate şi faţa, Apple promiţând cea mai dura sticlă de până acum. Între ele se află o ramă metalică evidentă. Camera duală iese puţin în relief, într-un mod "sculptural 3D". iPhone 11 este disponibil pe 6 nuanţe: negru, roşu, alb, mov, verde şi galben. Are şi un finisaj nou pe bază de aluminiu eloxat, care îi creşte rezistenţa.

Are şi certificare IP68, pentru rezistenţa la apă şi praf. Bretonul e neatins. 

Display

Apple anunţă iPhone 11, cu două camere în spate, noi variante de culoare, acelaşi ecran ca iPhone XR

iPhone 11 vine cu un ecran de 6.1 inch Liquid Retina, adică un IPS LCD cu rezoluţie de 1792 x 828 pixeli. Are şi suport True Tone şi Contrast Ratio de 1400:1, plus Haptic Touch şi suport pentru wide color P3. Identic cu cel de la iPhone XR...

Apple iPhone 11

Hardware

  • Display: 6.1 inch, IPS LCD, 1792 x 828 pixeli
  • Procesor: Apple A13
  • RAM: 4 GB
  • Stocare: 64 GB, 256 GB, 512 GB
  • Baterie: 3110 mAh; o oră în plus faţă de iPhone XR
  • Camera: Spate: 12 MP + 12 MP (ultra wide); Faţă: 12 MP
  • Conectivitate: WiFi 6, Gigabit LTE, Bluetooth 5.0

Camera

De această dată primim o cameră duală pe succesorul lui iPhone XR. Avem parte de o cameră principală de 12 megapixeli cu deschidere F/1.8 şi una ultra wide de 12 megapixeli, cu unghi de vizualizare de 120 de grade, dar şi deschidere F/2.4. Camera principală are stabilizare optică, iar ca funcţionalitate primim modul Smart HDR îmbunătăţit şi în sfârşit un Night Mode, care se declanşează automat la nevoie.

Camera lui iPhone 11

Stabilizarea video a fost îmbunătăţită şi poartă numele de Cinematic acum, iar Apple promite o filmare la calitate foarte ridicată. O noutate este şi faptul că poţi înregistra video rapid ca la Whatsapp: ţinând apăsat butonul shutter în vreme ce eşti în mod Photo. Funcţia se numeşte Quick Take. Bliţul dual LED este la posturi şi ar fi cu 36% mai luminos decât la predecesor.

Camera lui Apple iPhone 11

iPhone 11 poate filma în 4K la 60 FPS în modul normal, iar în cel Extended Dynamic Range ajunge până la 4K în 50 FPS şi asta cu ambele camere din spate. În fată avem o cameră selfie de 12 megapixeli, cu un obiectiv ceva mai wide, deci puteţi prinde mai mulţi oameni în cadru la nevoie. Şi camera selfie poate filma în 4K la 60 FPS şi 4K EDR (Extended Dynamic Range) la 30 FPS.

În plus, a primit şi filmare slo-mo numită de Apple "slofies".

Altele/ Software

Face ID este acum mai rapid şi funcţionează şi la unghiuri ceva mai largi. Avem parte şi de difuzoare stereo, cu acustica spaţială şi Dolby Atmos. Rulează iOS 13 evident, care aduce un Dark Mode, o actualizare importantă pentru Maps şi Photos, dar şi Reminders. Interfaţa lui Maps a fost complet regândita şi avem iconuri speciale pentru locurile noastre preferate, dar şi estimări ale traficului cu mijloace de transport în comun. Find My apare ca aplicaţie nouă, care combina Find My IPhone şi Find My Friends într-o singură aplicaţie.

iPhone 11

Memoji devin acum stickere, iar aplicaţia Health integrează un tracker pentru ciclul menstrual. iOS 13.1 va sosi pe 30 septembrie cu Siri care îţi va citi mesajele cu voce tare. iOS 13 aduce şi Sign în with Apple, pentru autentificarea în site-urile şi serviciile sau aplicaţiile preferate. S-a umblat şi la Face ID, care e mai rapid, iar Apple Mail va primi tool-uri de formatare în stilul clienţilor de mail de pe desktop.

Safari va avea noi modalităţi de vizualizare pentru site-uri, va reţine mărimi de fonturi şi va avea un control sporit asupra descărcărilor. Photos are un design nou şi mai intuitiv, mai ales pentru editare foto. Tastatura va primi o funcţionalitate Swype în sfârşit.

Preţ şi data lansare

iPhone 11 porneşte de la 699 dolari, adică un preţ cu 50 de dolari mai mic decât al lui iPhone XR. Precomenzile încep pe 13 septembrie, iar produsul ajunge pe 20 septembrie în primul val de ţări. În România probabil ajunge pe 27 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×