Apple ia masuri in cazul aplicatiilor fraudate din App Store

1.210 ori
<b>Apple ia masuri in cazul aplicatiilor fraudate din App Store</b>Frauda aplicatiilor tip "books" din App Store, descoperita recent de bloggerul si developer roman Alex Brie a ajuns la urechile celor de la Apple, care au luat masuri in aceasta privinta. Va reamintim ca developerul Thuat Nguyen a reusit cumva sa ajunga...

Frauda aplicatiilor tip "books" din App Store, descoperita recent de bloggerul si developer roman Alex Brie a ajuns la urechile celor de la Apple, care au luat masuri in aceasta privinta. Va reamintim ca developerul Thuat Nguyen a reusit cumva sa ajunga cu 42 de aplicatii in top 50 al celor mai vandute aplicatii din App Store.

Aceasta performanta a fost obtinuta prin fraudarea sistemului, prin cumparaturi facute via iTunes de pe conturile furate ale clientilor. Reactia Apple a fost de a scoate softurile din App Store si a bana developerul in cauza. In plus, gigantul din Cupertino recomanda clientilor sai sa isi verifice contul bancar si sa blocheze cardul asociat contului iTunes, daca au observat miscari suspecte.

Mai aflam ca Apple a anuntat oficial ca doar 400 de conturi iTunes au fost afectate de frauda, un numar rezonabil fata de cele 150 de milioane de conturi active in acest moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×