Microsoft ofera prototipuri de telefoane Samsung Windows Phone 7 participantilor la Imagine Cup

1.915 ori
<b>Microsoft ofera prototipuri de telefoane Samsung Windows Phone 7 participantilor la Imagine Cup</b>Imagine Cup este o initiativa Microsoft, menita sa adune studentii pasionati de tehnologie, in cadrul unui proiect care are ca scop rezolvarea celor mai importante probleme ale lumii moderne. La aceasta provocare a participat si redactorul Ionut Balan, de...

ImagineCup este o initiativa Microsoft, menita sa adune studentii pasionati de tehnologie, in cadrul unui proiect care are ca scop rezolvarea celor mai importante probleme ale lumii moderne. Ionut Balan de la revista Chip, un prieten mai vechi al nostru, ne relateaza in detaliu despre castigatori, pe site-ul revistei.

Interesant este faptul ca Microsoft a oferit celor 400 de finalisti un prototip de handset Windows Phone 7, in vreme ce castigatorii au primit premii in bani. Ionut Balan a avut ocazia sa se joace cu un astfel de prototip, declarandu-se incantat de OS si telefon prin intermediul unui tweet. Finala competitiei a avut loc la Varsovia, in Polonia.

Handsetul oferit finalistilor este acelasi prototip Samsung pe care l-am vazut in actiune la evenimentul MIX din martie si apoi in mana celor de la Engadget in iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×