Apple iPhone 3G recunoaste melodia ta preferata cu ajutorul aplicatiei Shazam

7.370 ori
<b>Apple iPhone 3G recunoaste melodia ta preferata cu ajutorul aplicatiei Shazam</b>Una dintre cele mai utile aplicatii din Apple App Store este Shazam, soft pentru iPhone 3G, care permite recunoasterea oricarei melodii pe care o auziti, fie ca ascultati radio sau treceti pe langa o masina cu boxele la maxim. De cate ori ati auzit o...

Una dintre cele mai utile aplicatii din Apple App Store este Shazam, soft pentru iPhone 3G, care permite recunoasterea oricarei melodii pe care o auziti, fie ca ascultati radio sau treceti pe langa o masina cu boxele la maxim.

De cate ori ati auzit o melodie pe care o stiati din coloana sonora a unui film celebru sau de cate ori v-a frustrat melodia din fundalul unei reclame, pe care sunteti sigur ca o cunoasteti? Ei bine, recunoastere melodiilor este acum posibila prin intermediul aplicatiei Shazam de pe Apple iPhone 3G, un soft gratuit disponibil prin App Store.

Aplicatia foloseste microfonul telefonului dumneavoastra iPhone, inregistreaza o parte din melodie si apoi o trimite prin serverul Shazam, utilizatorul primind apoi informatii despre respectiva melodie (album, artist, an de lansare). Iata si un clip video hands on cu softul in actiune.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×