Interfata HTC TouchFlo 3D pe XPERIA X1 - download acum disponibil

1.970 ori
<b>Interfata HTC TouchFlo 3D pe XPERIA X1 - download acum disponibil</b>Dupa multa munca a celor de la XDA Developers, hackul care porteaza interfata TouchFlo 3D de pe HTC pe Sony Ericsson XPERIA X1 este acum disponibil pentru download la aceasta adresa. Noua varianta a softului include suport YouTube, Album, Audiomanager,...

Dupa multa munca a celor de la XDA Developers, hackul care porteaza interfata TouchFlo 3D de pe HTC pe Sony Ericsson XPERIA X1 este acum disponibil pentru download la aceasta adresa.

Noua varianta a softului include suport YouTube, Album, Audiomanager, Task manager (x-button), MhubVO, Flash3, ConcurrenceMgr, iar browserul Opera trebuie instalat separat (dar e de preferat sa folositi versiunea deja disponibila). Feedbackul este asteptat din partea utilizatorilor, in cazul popularei interfate de pe terminalele HTC, astfel ca nu ezitati sa postati un comentariu, daca aveti probleme cu instalarea sau utilizarea sa.

Ultimele probleme au fost semnalate la compatibilitatea cu headseturile Bluetooth si functiile stop/play sau previous/next track, dar si acestea vor fi corectate cat de curand, probabil de indata ce developerii vor pune mana pe o cantitate decenta de cafea si se vor fi odihnit in prealabil.

Sursa: Wmpoweruser.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×