Apple iPhone 6 va face saltul la un display de 4.8 inch, conform unor analiști de Încredere

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.176 ori
<b>Apple iPhone 6 va face saltul la un display de 4.8 inch, conform unor analiști de Încredere</b>Se pare că mult așteptatul salt la o diagonală mai mare se va petrece și pentru Apple, de vreme ce o serie de analiști de încredere dau drept sigur un iPhone 6 cu display de 4.8 inch. &nbsp; iPhone 5 e modelul care a făcut trecerea de la 3.5 la 4...

Se pare că mult așteptatul salt la o diagonală mai mare se va petrece și pentru Apple, de vreme ce o serie de analiști de încredere dau drept sigur un iPhone 6 cu display de 4.8 inch.

iPhone 5 e modelul care a făcut trecerea de la 3.5 la 4 inch, iar la anul vom avea încă un salt de acest gen, se pare. Analistul Peter Misek, de la Jefferies & Co a oferit viziunea sa cu privire la viitorul produs Apple într-un document adresat investitorilor. Misek a făcut și predicții cu privire la evoluția acțiunilor Apple și după ce le evalua la un un preț țintă de 450 de dolari cu ceva vreme în urmă, acum prevede o valoare de 600 de dolari.

Analistul citează surse bine plasate în cadrul furnizorilor de componente. Misek a mai nimerit la fix predicții legate de Apple în trecut și e considerat unul dintre analiștii de top când vine vorba de astfel de analize. Zvonurile de azi vin în continuarea informațiilor oferit de Wall Street Journal într-un reportaj mai vechi, în care analistul KGI SecuritiesMing-Chi Kuo vorbea tot despre un iPhone 6 cu un ecran mai mare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×