Iată evoluția smartwatch-urilor: de la Jetson și Star Trek la Samsung Galaxy Gear (Video)

2.038 ori
<b>Iată evoluția smartwatch-urilor: de la Jetson și Star Trek la Samsung Galaxy Gear (Video)</b>Samsung a lansat o nouă serie de reclame pentru ceasul său Galaxy Gear, iar aceste clipuri promoționale pun accentul pe evoluția conceptului de ceas smart în ultimele decenii. &nbsp; E vorba despre conceptul de ceas high tech menționat în seriale...

Samsung a lansat o nouă serie de reclame pentru ceasul său Galaxy Gear, iar aceste clipuri promoționale pun accentul pe evoluția conceptului de ceas smart în ultimele decenii.

E vorba despre conceptul de ceas high tech menționat în seriale că The Jetsons, Flintstones, serialul Knight Rider cu David Hasselhoff, Dick Tracy și în special Star Trek, cu acel fantastic ceas pentru comunicații. Toate aceste fenomene ale televiziunii și marelui ecran au dus către gadgetul actual, Galaxy Gear, prezentat la IFA 2013.

Acest device permite utilizatorilor să își verifice mesajele, mailurile, suporta aplicații, integrează o cameră de 1.9 MP și este bazat pe Android 4.3. Terminalul integrează un ecran Super AMOLED de 1.63 inch și suporta o rezoluție de 320 x 320 pixeli. El sosește într-o varietate de culori.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×