Apple iPhone s-a vandut de 6 ori mai bine decat telefonul Android G1

1.665 ori
<b>Apple iPhone s-a vandut de 6 ori mai bine decat telefonul Android G1</b>Desi Apple nu a avut vanzari prea impresionante de Mac-uri si iPod-uri in perioada sarbatorilor, iPhone 3G a reusit sa obtina performanta de a fi vandut de 6 ori mai bine decat T-Mobile G1, cel putin pe piata din SUA. Conform ultimelor studii si sondaje...

Desi Apple nu a avut vanzari prea impresionante de Mac-uri si iPod-uri in perioada sarbatorilor, iPhone 3G a reusit sa obtina performanta de a fi vandut de 6 ori mai bine decat T-Mobile G1, cel putin pe piata din SUA.

Conform ultimelor studii si sondaje efectuate de Morgan Stanley, T-Mobile USA ar fi vandut peste 300.000 de unitati ale smartphone-ului cu ecran touch G1, de la momentul lansarii sale (octombrie) pana la finalul lui 2008. In schimb, Apple a vandut nu mai putin de 1.75 milioane de unitati iPhone 3G prin AT&T, de aproape 6 ori mai mult decat rivalii anterior mentionati.

O explicatie a acestui duel castigat de Apple este reputatia handsetului iPhone 3G, plus faptul ca terminalul companiei lui Steve Jobs a avut intregul sfert fiscal la dispozitie sa cucereasca publicul. In plus, AT&T are un numar foarte mare de abonati, plus o retea 3G bine dezvoltata, factori care au incurajat vanzarile. Conectivitatea avansata a celor de la T-Mobile acoperea doar 25 de zone urbane importante din SUA, la finalul lui 2008, fata de cele 300 ale AT&T.

Nu sunt mentionate si cifrele de vanzare la nivel international, dar banuim ca victoria Apple este si mai semnificativa, deoarece iPhone 3G se vinde in peste 70 de tari, in vreme ce G1 este disponibil doar in SUA si Marea Britanie.

Sursa: Uber Phones

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×