Windows Mobile 6.5 analizat pentru prima oara; In actiune pe un terminal HTC

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 1.237 ori
<b>Windows Mobile 6.5 analizat pentru prima oara; In actiune pe un terminal HTC</b>Developerii de pe forumul comunitatii Xda-developers au reusit sa puna mana pe o versiune a OS-ului Windows Mobile 6.5, desi nu suntem inca siguri daca software-ul este autentic, sau doar WM 6.1 cu un skin foarte complex. Pentru a testa noul sistem de...

Developerii de pe forumul comunitatii Xda-developers au reusit sa puna mana pe o versiune a OS-ului Windows Mobile 6.5, desi nu suntem inca siguri daca software-ul este autentic, sau doar WM 6.1 cu un skin foarte complex. Pentru a testa noul sistem de operare, Xda-developers au folosit un "antic" terminal HTC, Blue Angel, ce dateaza din 2004.

Daca acesta este cu adevarat Windows Mobile 6.5, atunci surpriza celor de la Microsoft, care ar fi dorit sa prezinte OS-ul la Mobile World Congress luna viitoare, a fost stricata. Nu este prima oara cand un OS Microsoft scapa pe Internet si cu siguranta nici ultima... Daca sunteti curiosi sa aruncati o privire asupra unor capturi de ecran ale noului sistem de operare, accesati acest link, iar clipul video de prezentare se afla mai jos.

Din cate vedem, noul OS soseste cu o interfata bazata pe panouri glisante, dar si cu o noua versiune de Pocket Internet Explorer si un nou ecran de deblocare a tastelor, ce se bazeaza pe functia Slide to Unlock. Printre aplicatiile lui WM 6.5 se numara si Market Place si My Phone, indicii in legatura cu viitoarele servicii pe care le va lansa Microsoft.

Asteptam in continuare noi detalii despre Windows Mobile 6.5, iar daca ati avut ocazia de a testa OS-ul, nu ezitati sa ne informati.

Sursa: GSM Dome

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×